Csatlakozás az értékesítéshez

Az Öntanuló Hibrid Chat rendszert nagyobb vállalatok esetén a helyi infrastruktúrához illesztve, illetve az egyéb egyedi igények kielégítésével, testreszabottan lehet csak bevezetni. Ez külön fejlesztést, és ebből adódóan egyedi üzleti megállapodást igényel.

A szokványostól eltérő, egyedi megoldások kidolgozását, kiajánlását és az ennek megfelelő üzleti megállapodások előkészítését olyan emberekre szeretnénk bízni, akik kellő ismerettel, tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel rendelkeznek ezen a területen. Várjuk olyan emberek jelentkezését, akik alkalmasnak tartják magukat arra, hogy közép vagy nagyvállalatoknak és/vagy speciális területre szakosodott, egyben kezelhető nagy tömegű kis és középvállalatoknak tárgyalásos úton ki tudja alakítani az egyedi megoldásaikat, illetve elő tudja készíteni az ezekhez kapcsolódó egyedi üzleti megállapodásokat.

Amennyiben úgy érzi, hogy Ön erre a feladatra alkalmas, és ezáltal segítő tagja tud lenni az Öntanuló Hibrid Chat projekt csapatának, úgy kérjük küldje el fényképes önéletrajzát és motivációs levelét az alábbi email címre:

hr@euroknows.com