Csatlakozás a fejlesztői csapathoz

Az Öntanuló Hibrid Chat rendszer egy olyan web alapú felhő infrastruktúra, amely tetszőleges weboldal struktúrába integrálható és responzív módon tetszőleges HW/SW környezetből elérhető. A rendszer folyamatos továbbfejlesztésére annyi lehetőség van, hogy a fejlesztés egy soha véget nem érő és folyamatosan bővülő feladat. Mindemellett az Öntanuló Hibrid Chat projekt egy erősen kutatásintenzív projekt, ami egyben azt is jelenti, hogy sok iterációs lépésben és erősen agilis programozási módszertannal lehet csak a folyamatosan felmerülő feladatokat kezelni.

Mindezekből adódóan olyan fejlesztőket várunk a csapatba, akik kellő tapasztalattal rendelkeznek a web alapú fejlesztésekben (beleértve a C++ és az adatbázis ismereteket is), ismerik a felhő infrastruktúrák kialakításának és használatának alapjait, illetve kellően kreatívak ahhoz, hogy képesek legyenek egy erősen agilis programozási környezetben a gyors és hibamentes/hibatűrő programozásra.

Amennyiben úgy érzi, hogy Ön rendelkezik a kellő képességekkel, tudással és tapasztalatokkal ahhoz, hogy az Öntanuló Hibrid Chat fejlesztői csapat hasznos taga legyen, kérjük küldje el fényképes önéletrajzát és motivációs levelét a következő email címre:

hr@euroknows.com