Csatlakozzon a növekedéshez

Az információs társadalom felé való haladás gazdasági értelemben úgy fogható meg a leginkább, hogy az információáramlással összefüggő tevékenységek egyre inkább felértékelődnek az egyéb gazdasági tevékenységekhez képest. Ez a folyamat jól nyomonkövethető, ha megnézzük, hogy az információáramlással összefüggő tevékenységek pénzügyi mutatói hogyan növekedtek az elmúlt években, illetve hány százalékát tették ki a mindenkori teljes GDP/GWP-nek. Az elmúlt évek adataiból kiindulva mind a relatív, mind az abszolút növekedés egyértelműen látható. Az információs társadalom "piac" tehát egy folytonosan növekedő piac, amely egyfelől éhezik az új megoldásokra, másfelől folyamatosan növekedő pénzügyi állománya van az új megoldások rendszerbe állítására.

Az Öntanuló Hibrid Chat rendszer egy olyan eszköz, amely az információáramlás egy speciális, az interaktív párbeszéden alapuló információáramlás területén nyújt egy forradalmian új megoldást. Segítségével a párbeszéd alapú információáramlás előállítási költségét a jelenleg hozzáférhető megoldásokhoz képest durván 1%-ra tudjuk leszorítani. Erre a megoldásra tehát a folyamatosan növekedő információs társadalom "piacnak" húsbavágóan szüksége van, mivel a kiélezett versenyhelyzetben senki sem engedheti meg magának azt a luxust, hogy 100% költségen állítson elő valamit, amit 1% költségen is elő lehet állítani.


Az Öntanuló Hibrid Chat projekt profitmaximalizáló stratégiája mindebből adódóan a következő egyszerű sémára épül:

1.
A 100% és az 1% közötti profit marzs minél nagyobb szeletének kihasználása mindaddig, amíg nincs versenytárs.

2.
Agresszív nemzetközi és iparági terjeszkedés annak érdekében, hogy minél gyorsabban minél nagyobb területét fedjük le a piacnak, és ezáltal minél több területen minél hosszabb ideig lehessünk elsők, illetve amíg lehet, az egyetlenek.

 
A fenti stratégia kulcskérdése, hogy az agresszív növekedés mely szintjét/sebességét tudjuk elérni. A minél magasabb szint illetve minél nagyobb növekedési sebesség eléréséhez keresünk befektetői partnereket, akiknek cserébe az elért növekedési rátával arányos hozamot tudunk felkínálni. A rendszer készen van, a kérdés csak a növekedés üteme. Ha úgy gondolja, hogy érdemes az információs társadalom felé való haladás nagy hullámai közül az Öntanuló Hibrid Chat rendszer által biztosított speciális területre fókuszáló piaci hullámot meglovagolni, akkor most itt a lehetőség. Kérjük, hogy befektetési szándékát az alábbi email címen jelezze felénk:

management@euroknows.com

Már az első kapcsolatfelvételkor sokat tud segíteni az Önnek legmegfelelőbb befektetési megoldás kialakítása érdekében, ha bemutatkozó levelében megjelöli annak az összegnek a nagyságrendjét, amiben a befektetés tekintetében gondolkodik, illetve leírja a befektetés megtérülésével kapcsolatos elképzeléseit (exit tervezett ideje/módja, illetve a megtérülés/hozam tervezett ideje/mértéke/módja).